jobb ?

underbar dag, ja har hunnit med fruktansvärt mkt jobb 06:30 - 21:00 undra vad jag ska hitta på nu innan nästa arbetsdag börjar?
tänkte att jag skulle hunnit in till apoteket och handla lite med väktaren ställde sig precis för när ja kom dit, jag hade ju kniv men vågade inte bruka den mot honom! :/


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej! Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det en dag kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger rätt bra till just nu. Jag behöver din hjälp nu i slutspurten!



Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt - kanske posta i något forum du är aktiv i, etc. Jag vill verkligen vinna, och för att göra det behöver jag verkligen hjälp!



Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan - det tar bara nån sekund) Om du bestämmer dig att hjälpa mig, skriv gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!



Många kramar//Hanna

2009-07-14 @ 12:46:26
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: steffzor

Vaddå bättre än Gröna Lund!!? Inte då!

2009-07-15 @ 22:47:11
URL: http://unicornsteak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0