sjökrogen

käkade lunch på de geiborg kollar sjökrogen i odensbacken, tog en pytt i panna som ja inte tyckte var helt 100%
glenn lämnade kvar lite av sin kebabtallrik så ja passade på att dra några slevar från hans tallrik =P och jag tror de e den som spelar mig ett spratt nu, sen jag kom hem för 1 timma sen har jag vart på toaletten 3 ggr och gjort nummer 2! =S fy fan!

en vanlig dag i krypgrunden

barnen på odensbacken skolan måste ju tro att man är en mördare =S frågar allting
vad är det där för någonting? -det är en tång som jag klipper av fingrar på barn med. barnet blir helt förskräkt!
varför har du en tuschpenna? -för att måla på väggarna och skylla på dig för fröknarna! barnet blir arg och skriker neeeheee!
vet du jag är jättestark! *tar tag i min arg och tar i de hårdaste (som givetvis inte känns men jag spelar med att de gör skitont) ajaj va stark du e! nu måste jag gå hej då!

man får inte mkt gjort när barnen står bakom och tittar och frågar exakt allting man gör =D

next time mannen

odenbacken idag ja, de var trevligt, var nere och kollade in finjobb i krypgrunden där de ska dras kabel, de e ungefär 1 meteter till tak och grus till mark de e fina grejer som brunk hade sagt!


tottes heta tips om rapattack


jag dränker in de rätt bra, så får de ligga å dra!

ligger å steker av ett par avsnitt med min underbara fru av programmet ullared :P med en skål fruktsallad å glass!



smälter som kattskit i mun!

skuttar ur sängen som en möbelfjäder

fan va gött å få dra till gamle laxå idag och jobba livet ur mig,
vi ska till någon skola och jobba, förmodligen någon förskola, sist vi var på en förskola och jobbade så hade barnen grävt en grop i sandlådan och sprang omkring och när vi kom upp ur källaren vi var i gick de förbi 2 st småkillar och så fort dom fick syn på oss skrek dom "arbetare AAAAAH" och sprang mot sandlådan =S
en annan gång gick vi inne på skolan och räknade ihop hur mkt matrial vi skulle ha tills dagen efter och skrev ner allting på en lapp medans vi hade ett par barn bakom oss som gick å gnatade, vad är de där? varför skriver du siffror? är de hur många tjejer ni har haft?

alltid minst på måndagar



idag har jag jobbat, idag har jag varit i kumla, idag har jag åkt bil, idag har jag läst aftonbladet.se, idag har jag fått min lönespes, idag har jag chattat i telefonen,

jag skulle vilja dra å jobba lite till idag så jag vet vad som ska göras till nästa gång, ska hjälpa en kille med ett badrum, lägga golvvärme osv så de ska bli trevligt, alla blir så glada när dom får golvvärme i badrum så går inte få en missnöjd kund då lixom =D


måndag ffs

då var de fest igen, jobbet börjar när som helst, .

i helgen har jag tvättat mina arbetsbyxor och glömt lägga ur tidblocket så de blev lite blött,=S jag som har varit så duktig och dokumenterat mitt jobb liv hela året där fick man för de!

nu ska jag pussa sandra på kinden när hon sover sen drar jag mot jobbet =)

K som i kattskit

håller på att koka iordning en gammel äppelpaj här till min fru ska komma hem efter jobbet, jag vet inte hur den blir eftersom de e ja som gjort den, men hoppas på att de ska bli bra,=)

även gjort egen vaniljsås, den e ja lite lurig på hur den blir men vafan de där blir nog kanon =D


får väl duga de där.

skönt att inte sova bort hela dagen

härligt å vakna till så här på morgonen så man inte sover bort hela dagen, även fast man festat bort halva natten, ramlade väl in som ett drägg vid 2 rycket igårkväll och här ligger jag, nybronkad naken och tvn + datorn i sovalkoven på.

de känns som om butcha lurade mig igårkväll, först sa han att vi skulle ha lite efterlök efter krogen sen när han försvann från krogen ringde jag honom, ah då ligger karn och sover! är de lökigt eller?

ska nog dra gamle lokala idag de var inte igår, och daniel var sugen på de idag så de ska vi väl försöka hinna med:P





har även hunnit rulla in på vecka 9 med magen också ;D

morgon

varför e man vaken klockan 07:40 en lördag morgon ? vaknade till liv vid 7 och kunde inte somna om så de var väl bara gå upp tänkte jag :D dra morgonbronken sätta sig vid facebook, men nu då? när allt e gjort å sandra sover och vill inte bli väckt, va ska jag göra =S

gamle

fint med lite järvheden ikväll, 19:30 inställer jag och frulle oss framför scen och spanar in han från rad 10 plats 336 - 337 hoppas på ett riktigt håll i gAng! innen de ska vi dejta runt lite på stan och sprätta upp lönen i brygga,

när jag kom hem idag så var inte sandra hemma, hon har nog lämnat mig och lämnat nyckeln till min mamma =S för när jag kom hem ligger de en lapp på golvet, trodde mamma slutade jobba senare idag, men då måste hon tydligen slutat tidigare och lämnat lappen här i min lägenhet utan att säga något =S


okej

påskrivet och klart med lägenheten så om 3 månader e man utan lägenhet, hur fan de nu ska gå vet ju inte jag.
hoppas på att få en lägenhet innan de. ska ringa runt massa imorgon och kolla, har även ringt massa idag utan framgång =( annars är det väl gamle pojkrummet hemma hos pappa som väntar!

nu måste jag duscha för ja kännde precis när jag lyfte på armarna att de stank satan där under!

mull mull

mot jobbet och vidare. snart helg helvete va skönt eller,. ska bara vara lugn och njuta, och på lördag erre fest hos frulle :P

teenage dröm



suddigaste bilden tror någon har spottar på kameran :P

ja å min fru var inne på marieberg idag och sandra min fru införskaffade sig lite nya troser för hennes förra har jag klippt sönder av någon konstig anledning..


imorgon skriver jag kontrakt på lägenheten de blir väl som de blir. har ju ingen annan lägenhet att byta till så vi får väl se om vi hamnar i hasselfors eller i pålsboda =S

vadd dåå?

dålig aktivitet på budgivningen idag, tror de stannar på de sista budet igår.. =S ja hade ju räknat me iaf 100 k till..

kanske ska pipa iväg en sväng till marieberg måste ju ha ny humör tröja eftersom min eldades upp dumt nog.


öö

tråkig dag igår fick dra till karlstad och jobba sen fick vi jobba över så kom inte hem förns klockan 9 halv 10 typ, så somnade dirr när ja kom hem =S så idag känns de som om ja skulle behöva lite helg.




magen?

de kommer bilder om några dagar annica eller när den börjar växa, de börjar först runt vecka 13:P och vad är de för fel på min växande mage? =(

jaha visning igår, mäklaren sa att de var 30 st olika personer som var här och kollade och dom hade med sig mamma å pappa en del ell kompisar så de minglade runt ca 70 - 80 personer på en halvtimme här på schantzgatan 2c .. får väl se idag vad som ä på gång, var 1 kille som budade direkt efter visningen antingen var han desperat eller så ville han skrämma resten av folket.

snart piper jag iväg till karlstad och jobbar får se hur i helvete de går, men jag tänker inte köra bilen iaf för då går de bara åt helvete, åkte på fortkörningsböter igår för 2400 =S bara för att ja hade lite brottom, så de där med att åka för fort sket sig iaf för ja hann ju inte fram för att dom stoppa mig =(

333

trasig kropp klen snopp och grå topp =( kan inte bli värre! äntligen måndag äntligen hoppar ur sängen som en möbelfjäder! och livet de börjar på nytt igen!

skulle behöva döpa om den här bloggen till klago bloggen, de e den jag går till när jag behöver skrika av mig lite om mitt liv.


vecka 8


nu börjar man se gravidkonturerna litegranna tycker jag, och spykänslan på morgon är inte så rolig! var nyss och försökte kräkas ur mig men de gick inte =S


från familjeliv.se och graviditetskalendern=P
Vecka 8

Kroppen
: Nu växer livmodern och storleken kan jämföras med en apelsin. Det är vanligt att man måste kissa mycket oftare än normalt. All glatt muskulatur, det vill säga sådana muskler som du inte kan styra, som livmodern, blodkärlen och tarmarna, blir slappare. Det kan göra att du får förstoppning. Risken för åderbråck, hemorrojder och urinvägsinfektioner ökar också. Om du drabbas när du är gravid är det viktigt att du får behandling tidigt.
I vissa landsting kallas du till ett hälsosamtal hos barnmorskan för att prata om alkoholvanor, kost och livsstil. Hos andra landsting sker detta samtidigt som inskrivningen. Det ser olika ut i olika delar av landet.

Embryot: Embryot är nu omkring 25 millimeter. Fingrar och tår kan ses tydligt men är fortfarande täckta med simhud. Överläppen skapas samt nästippen. Hjärtkonstruktionen är nu utvecklad och slår med 150 slag i minuten, det vill säga dubbelt så fort som hos en vuxen.

<3

sandra törnkvist är mitt hjärta hihi




den där munnen har jag pussat på...

unge man där

de e fan inte bara att sälja lägenheten man måste göra rätt för sig också.. :S städat balkongen dragit el till garderoben, fixat diskmaskinsuttag, gjort matta in i sovalkoven (de har bara varit spacklat innan azzå grått), dragit upp halva lägenheten på vinden

men jag är inte bitter

just nu väntar jag på att totte ska ringa när han e klar med bilen (om han blir de) så ska han komma in med super mazdan sen ska jag köra hem honom till odensbacken sen hem igen själv och på vägen tänkte jag dumpa skräp men de orkar jag vel inte =/ och när totte kommer hit tänkte ja låta honom hjälpa mig bära ner en spis..

LIVET LEKER MED STORA BOKSTÄVÄR!!!!!!

jajja

igår när ja hade bloggat klart precis så la jag ifrån mig min långärmade humörtröja på bordet bakom datorn och la mig ner och kollade på bad boys på tv, sen såg ja att ljusen jag hade tända på bordet flammade till lite extra då hade min tröja tagit eld på bordet =S så jag fick ta mina brandmans skills och slänga ner tröjan på golvet och stampa på den .. sandra kom ut och frågade vafan ja höll på med... men de gick bra iaf =S

kom precis ur duschen nu också de var inte kattskit (drog en vanlig dusch, inte en dusch dusch) idag någon gång ska vi hem och städa iordning i lägenheten för imorgon är de visning, hoppas de blir några st som kommer å kollar, de var några som hade ringt och vart intresserade iaf sa mäklaren.

data spelskär

sitter å kollar på datorn här medans sandra håller på att natta barnet som ränner runt här, orkar inte hjälpa till ja har gjort min insatts idag ;) vart ute och gått lekt med barnet på lek och buslandet kollat på datorn medans hon kollat på tvn skrattat när hon pratat osv. fullt upp! så jag väntar bara på att barnet ska somna så sandra kan komma hit så vi kan dra på en film och somna också.


sitter å kollar efter sommarstugor, tänkte att ja skulle köpa mig en nu när ja säljer min lägenhet och börjar hyra, känner att ja måste ha ett projekt,, fast de blir säkert inte så.. kommer säkert inte hitta något bra som jag vill ha eller så är de för mkt att göra, kanske bara drömmer lite..

lek & bus landet

var iväg med lill hingsten och lekte av henne på skojlandet, ja satte mig i ett hörn hav bollhavet medans hon dök ner från någon kudde :P medans vi var där passa vi på att äta lite också , drog mig en nachotallrik som ja tror var lite sleten i köttfärsen för ja fick sån jävla rännsketa tur att ja kunnde hålla mig till vi kom hem för att sitta där å dra av dig på lokala porslinen hade ja ju skämts ihjäl =(

nu kollar vi på nalle puh och käkar godis nattning klockan 7 då är jag fri förhoppningsvis om hingsten somnar =S


dåligt med läsare dåligt med inlägg

sitta här å sitta, går ju inte, skönt med fredag iaf. ska iväg snart till motala och göra rätt för mig, träna med barnpassning =s imorgon ska ja å sandra släpa med lill hingsten till lek och buslandet så hon får leka av sig och hoppas att hon blir trött så man slipper leka så mkt med henne hemma sen ;) då går hon nog bara å lägger sig sen hehe.

kanske ska försöka svänga förbi johan också och sno en kärleksmums, han fyller år så hans fru har bakat iordning lite bullar med kärlek och så fick johan lite kärlek på de!



schantzgatan 2c

nu är bilderna ute på lägenheten, fräsh om jag får säga mitt... (iaf på bilderna)

hemnet

visning på måndag som sagt för dom intresserade!

imorgon ska jag jobba på annan ort, karlstad där solen alltid lyser friskt och folket är dummai huvudet.

jag och min fru var och kollade på en annan lägenhet här nyss en 3a på 77kvm, men tror inte vi tar den för den tilltalade inte mig någonting, de funkar ju bara inte =S får väl söka vidare :P

idag. eller imorgon!







ja å min fru ligger vid varsin dator och skriker på varandra här hemma om vad vi ska äta för mat, jag kollar facebook medans hon e i köket hon lagar mat medans jag bloggar, de e väl bra uppdelning?

och så har jag tydligen bytt bank idag till länsförsäkringar, var de e ett bra alternativ?



vecka 7




då har vi kommit till graviditetsvecka 7, känns spännande :P magen har enu inte växt =S
annat är de med sandra tror hon äter som fan hennes mage ser ut att sprängas snart :(

klart

imorgon kommer en fotograf som ska fotografera bilder på lägenheten och slänga upp på hemnet får se hur fan de blir..

schantzgatan 4 sale ..

finns ju bara planritning än så länge =P

jobbet har gått bra bytit ungefär 9 glödlampor på hela dagen + åkt lite bil men jag är väl helnöjd?

fråga channs på tjejen med tandställning

var hos min gamle svärfar förut idag och rånade honom på en spis, och så var lill hingsten alice där och sprang runt hon tyckte att jag skulle läsa bok för henne så jag ljög om vad som stod i texten och bilderna så nu får hon en skev världsbild stackarn =S

söndag det här är bloggen!

ett kile ligg




jag tänkte på en rolig grej förut som jag skulle skriva här men nu har jag glömt de så jag läger upp ett kilo mjöl istället

tog ett par tag

drog några järn hos blom igår sen drog vi hem igen, byggarn satt vid ena datorn affe vid andra och sandra gick och la sig, så ja ringde mig en taxi och drog upp på stan och drog ett par grogg på stallycktan med pwd, längtar till klockan slår 12 så man kan ramla in på lokala!



the sleggz

bb

blom bloggning,ja byggar affe drog över till blom en sväng, så nu hänger vi här drar ett par järn :P

ska väl snart gitta hemåt tror ja, . fan om man skulle ta sig till paradiset någon dag? (sprit himlen) ja kollade precis bakom soffan där blom gömmer sitt sprit förråd..

take me in the ass hål




så här ser livet ut som het arbetare jag å affe sitter i soffan och steker medans byggarn som ni ser rullar runt här :P ja har fixat hela dagen med lägenheten satt foder och lister runt garderoben och satt gips under sovalkoven, alla tycker jag är jätteduktig tror jag... de e märkligt att man gör allting när man ska flytta eller sälja lägenheten istället för att göra de innan så man trivs =S

sandra och hennes brutta tänkte dra till strike och bowla, så ja har tagit hit affe och byggarn , vi var precis nere på ica och inhadlade godisinventarier för 500 pix + 4 trisslotter så de blir en helkväll, brännvin står i kylen!

look me in the brAown EYE

ska köra sandra till jobbet nu, sen är jag fri tills klockan 10 då jag ska dra å hjälpa min morbror med elen =)

next time? there will not be a next time!



asså låten e sjukt bra nästan bättre än ett l***... =S LOOK ME IN THE EYEBALL!

ja å min blivande fru bergsten ska snart iväg på bio ska bli mysigt! zmajl. ja har matat vårat barn i magen med tacos i sandras mun och så sa bäbisen att han var törstig så ja dränkte sandra i cola =S

jag känner mig lite som en feeder sandra kunde inte ens gå efter jag gött upp henne här i soffan, fint ja bara fyllde på hela tiden, snart kan hon inte ens komma från soffan ska bli perfekt när jag får bygga om lägenheten till ett stort kök och matsalsplats som hon kan sitta i och käka på dagarna och så får våran lilla "hingst" några fettvalkar att klättra på perfekt slipper jag köpa leksaker... alla tjänar på de ja får ett projekt sandra får sin mat och barnet får sin lekplats!

fredagsmorgonsbloggning

sitter å inväntar de magiska smset där de står "5" vilket betyder att min skjuss kommer om 5 minuter :P

annasr är de fin fredag gjort mig lite extra fin idag, struntade i byggkepsen och slängde i spray istället , men ja tog bara deodorant idag ingen parfym för den som undrar, ja känner mig fräsh endå!

ikväll blir de bio, min kärlek har bjudit med mig så först blir de tacos (standard på fredagar) de bilr en film som är från 7år för att min tjej ska klara leg kontrollen. vi bokade platserna längst bak ute i hörnet ifall man måste dra tidigare:P

bloggning om en pappas liv som ogift

ligger naken i soffan efter en hård dag på jobbet... finns de något finare än att kärringen står i köket och kokar till maten och jag ligger i soffan och bara steker sen när man kommer ut i köket för att "hjälpa till" en halvtimme senare då är maten tydligen klar... hoppsan bara sätta sig och äta! fint som snus!

ps sandra om du läser de här så skrev jag "kärringen" bara för att alla ska tycka ja e frän, ja får fler vänner så... (tror jag)

pappa bloggen hingstar vidare



så här ser magen ut i 6:e veckan måste föra dagbok vecka för vecka, vikten har jag inte vägt ska införskaffa mig en våg till helgen och se hur mkt jag går upp/ner under graviditeten! :P

på lördag kommer broder tuck affe över och fräser! se vad jag ska göra med honom den här gången :D klippa hans hår och färga de kanske? de e ju en standard:P tycker om att göra om mina småbröder för mamma hatar när jag färgar deras hår och håller på att lära dom konstiga saker =S

byggarn han har skaffat tjej nu så han snackar bara S..

tja blogg3n



hej hej bloggen idag ska jag låta några idioter gästspela och testa sniffa snus.. tror dom e 14 / 15 år

Dah Pappa blogg

Sitter och väntar på jobbet att de ska komma grejer lite segt:s finns ingenting att dra igång med innan :( men bara 1 timme och 45 min kvar att jobba idag. Fan att man inte var och jobbade i stockholm idag då hade man kunnat käka på gärdet fakukorv och stuvade makaroner finaste på hela veckan om man jobbar där:) farsgubben out

hej hej

vart och jobbat hela dagen eller jobbat och jobbat åkt mellan biltema byggmax clas ohlsson för ett par krokar att skruva upp i taket och hänga en lampa i... tog väl ungefär 1 timme att googla då där.

nu har jag och min hingstfru kommit hem hon ska upp och jobba med hennes cp kollega som hon själv säger. fittlinda hon är tydligen gravid i 7 eller 8 månaden tror ja och så ska hon ha tvillingar så hon är tjockaste tjejen ävah =D hon börjar klockan 5 så vid 4 ringer klockan och stör min skönhetssömn! men vafan de e ju snart helg!

nu ska vi kolla lite idol ;) de programmet som alla säger e så bra i auditionen! =S



så här busig kan jag se ut ;)

smeka



jag å min blivande fru drog och hängde lite med timmy å martina, vi slog på en film så efter 1 timme somnade jag:P 5 min efter de somnade timmy så vi drog oss hemmåt lika bäst tyckte vi :P

annars de vanliga jobb + trötthet tar över min kropp, kan jag inte plocka ut min pappa ledighet nu dirr innan hingsten är född? i förberedande?

:p okej

Lunch rast helt underbart här i solen. Står och håller på inne i den där förbannade data centralen! Man skulle haft en godis påse så man blir snäll

polisen har blivit 100 fler

airplanes öh öh öh öh överkörd!

helvete va fint att vara hemma elle, har sovit på golvet med en madrass här i ett par dagar, så nu när vi kom hem har vi gjort iordning mysigt i soffan för ett par timmars tv mys och allt va de nu innebär chips kyckling i ugnen barn i en annan ugn osv..


¨¨

här är min lilla hingst! flyter omkring i mamma magen

Mobil blogg

Var på bröllop hela dagen igår derför de inte blev något inlägg igår . Ja och sandra var lite värdar , ställde från tårta fixa kaffe osv:p sen pajjade min mobil igår också ja råkade sätta mig på den :s men jag fick en av sandras mamma för vi hjälpte till så mkt på bröllopet . De var snällt:p nu ska vi till sandras farsgubbe och slänga av hennes systrar:p nu hinner ja inte blogga mer för ja ska köra bilen :s

butcha för fan

dom har stängt ner mig i källaren, dom slängde in mig i bilen vid 4a tiden och köra iväg mig till borensberg för att sälja min kropp till stora män i dunkel belysning!

fan va vi har hållit på idag att fixa hjälpa med tårtor duka bord vika servetter blogga vara snälla köpa godis äta godis har inte haft en lugn stund =S

har lånat mammas gubbes systemkamera tills imorgon för att få lite tjysta bilder, sandra ville att ja skulle zooma in på hennes mammas tuttar när hon står i kyrkan längst fram och dra en bild där... hon ska tydligen köra med feta pushupen,


ordning och reda bröllop på lörda

pappa bloggen fortsätter .. sitter i källaren undernärd och övergiven hos sandras mamma här hennes mormor och morfar slängde ner mig här förut, hennes morfar sa att ja skulle gå ner för att hämta jordgubbssylten han skulle ha till filen när jag går ner i dörren hör jag hur han stänger och låser dörren efter mig, de e kallt som fan här nere inte fått mat sen ja åt igår hos mamma vid 7 tiden, börjar känna lite ångest över att vi åkte hit tror hennes morfar är en psykopat =S hoppas att dom släpper upp mig snart de blir väl här när klockan närmar sig 1 och dom ska kaffe för ja hittade ett paket här nere som jag försökt käka lite ur så att ja inte ska svälta =/

pappa bloggen

livet som gravid pappa.. man får ingen uppmärksamhet ingen frågar mig om mina bröst värker eller hur de känns i magen osv, jag får mer frågorna är du rätt person? är de ditt då?
jag får inte äta några vitamintillskot, slippa dricka alkohol på 9 månader, slippa äta fet mat tex hamburgare, ingen mer frukt inte behöva akta mig för att äta konstig mat som kan skada fostrett bara gå som vanligt och kolla hur fet min fru blir.. men jag är inte bitter!



svanka för fan

samma sak fast annorlund?

tänkte att sandra bloggade om att vi ska äta kantarellstuvning just nu, så jag skriver samma sak, vi ska äta kantarellstuvning nu, så sjukt äckligt men ja får väl säga att de e gott =D


:>

god morgon världen, tessan tvingade mig säga till RG idag att min fru var med hingt! så nu vet väl snart alla på firman osv, blom skrev till mig på facebook igår så här "kan väl lika gärna skriva här att du ska bli pappa" så alla såg väl de med, så nu är de väl framme överallt att ja ska bli farsgubbe :P de ska bli spännande =) tänkte plocka ut pappa ledigheten samtidigt som ove sundberg så vi kan gå på skansen osv...

har gjort tråkiga grejer på jobbet idag men orkar inte skriva för de tar upp hela sidan och ingen orkar läsa men tråkigt var de!

om 1 timme blir de att fläka iväg med bussen till hasselfors för att käka gratis hos min nya farsgubbe, de e inte bara för att de e gratis mat vi åker dit de e gott också men de e bara ett plus..

RSS 2.0