senaste nytt!

måndagsmys, fräst runt i örebro hela dagen på jobbet för att jag har fixat ett nytt däck till våran bil, för igår åkte vi runt halva jorden kändes de som, ikea pålsboda örebro de e nästan iaf :D så på kvällen fick vi punka och fick ställa bilhelvetet vid svampen så idag har jag fixat nytt däck så bilen stod hela dagen på domkraft så när jag komtillbaka till bilen vid 4 så hade den ramlat ner för jag hade glömt att lägga i en växel, fett onajs! men jag fick upp bilen iaf och fick på däcket !

nu snart ska vi dra till hovsta och kolla på radhus =)

stättat liiiiité

nu har vi städat iordning så vi inte har sängen i vardagsrummet längre å damsugit å så då rå, nu ska vi gitta mot ikea å storhandla!

kalla på däy

jo festen gick bra, jag vart rätt full där ett tag men jag tyckte jag skött mig rätt så bra! =)
jag kom 2a i pappersflygplanstävlingen, bra tårta å bra kakor och kattskit.

idag ska vi bränna iväg till ikea och köpa våra nya sängar om dom finns inne ska spana lite på hemsidan först, sen ska vi lämna in tvn också medans vi endå e igång för den har inte funkat alls på hela veckan.

är de lördag idag?

sluta jobbet klockan 7 igår, efter de drog jag å tony och matta D till paloma å drog i oss varsin pirka, de var vi värda efter dagens alla bravader...
sen var jag tvungen att skjussa min lillasyster till lindesberg för att jag hade lovat henne skjuss vid klockan 4 egentligen men nu blev de lite senare men de funka sa hon hon e inte så bitchig längre som när hon var 12 år hehe nu har hon vuxit upp :P

idag bjuder dagen på kalas av  bloms farsgubbe 50 år har gubben blivit, hoppas de e bra mat endast derför jag ska dit =D

slut som artist

kom precis hem från jobbet, veckans jobbschema måndag 12.5 timmar, tisdag 10.5 timmar onsdag 10.5 timmar idag 12 timmar imorgon ? 35 timmar för att få ihop de?

nöjd idag,

satt uppe på ett fläktaggeregat de e ungefär 150 cm mellan taket och aggeregatet så man får alltid gå med böjd rygg eller krypa runt där uppe och i taket sitter de skruvar som dom skruvat från ovansidan av taket så spetsarna sitter neråt jag hade redan slagt vad med mig själv om att jag skulle sätta ryggen eller huvudet i en sån skruv, och idag gjorde jag de! så jävla ont!





svar ja det är fräknar på höger axel! men nu är de meningen att du ska tycka synd om mig för de där såret på vänster sida :(

beddre.

känns lite bättre å jobba i västerås nu, vi har bytt fläktrum nu de andra e klart. är lite roligare att jobba där lite svalare för i andra fläktrummet var de minst 20 grader sen varmare där jag höll på runt 25 kanske om inte varmare hade inte med mig termometer =S

just nu sitter jag och naken bloggar för jag är på väg mot toaletten och göra kväller, bajsa tvätta tänderna och torka mig!

finns de något bättre?

än när folk som man inte ens vet vem de e eller någonting kommer in och kommenterar "jättefin blogg! hur är de med dig kolla gärna in min blogg" osv vafan vill ni som gör så? tror ni att ni blir några elitbloggare för att ni går in på 40 bloggar och gör så elle. ingen spöar min blogg iaf!

e hemma

nu ere dags att dra till ikea och byta sängarna helvete vad gött de ska bli ! har längtat efter de sen första kvällen med dom nya, ! ! ! ! ! affe blir min lilla slav som får hjälpa farbror att bära, sandra får ju inte bära tungt =S

boda borg

så där ja stämplat och klart! vi vann över mamma sara och maja =) de var jag byggarn och affe i andra laget vi fick 5 banor och dom fick 4...



nu dricka ja grogg å invätar andra samtalet från blom och frulle, dom måste ju tjata lite för att man ska komma över till dom. dom ringde ju 1 gång och sa att nu kommer jag annars blir jag själv ikväll jag svara bara jjaja, och la på och nu sitter jag och väntar på andra samtalet, man ska aldrig gå på första samtalet! =)

hela 1 dag + 1 timme

idag är de lördag för fan, igår blev de ett par tacosar i min käft jag gjorde köttfärsen som vanligt och kvinnorna gjorde sallad osv, anna sara å frulle var här på dejt, sen efter vi käkat klart så drog jag och frulle ut på bio för lite quality time, vi kollade på the fuckers jag tyckte den var riktigt bra =)

idag ska jag iväg med mamma och mina sykon byggarn affe sara och maja till boda borg och springa runt lite, de blir killarna mot tjejerna! =)

fredag

vaknar alltid tidigt när man e ledig spelar ingen roll vad man gjort dagen innan, som idag, sandra ska egentligen till skolan men hon e sjuk idag så hon e hemma skulle vart där vid 8 men nu ere jag som e vaken från 7 istället och hon som sover av sig, och om jag vaknat kan jag knappt somna om, kan försöka i typ 1 timme utan framsteg jag har skitlätt att somna på kvällarna men inte somna om på morgonen =S snart ska jag dra å dra el! de e ju fett najs!

färgert



1 vecka efter gravtestet visat positivt så såg de ut så här. så spermien är ungefär 3 veckor gammal vid detta kort.

kom hem nu från jobbet ledig imorgon de ska bli göttigt! ska hjälpa olle en sväng där på morgonen med lite grejer till hans vedbod bara sen är jag fri för helgen lixom bah sheIt! =)

ikv kanske de blir the fuckers på bio de ska bli najs annars blir de imorgon va?

smisk

här kommer man hem drar en dusch sätter sig i soffan och då ska vi dra å handla mat, hur vackert är dä när man vill ta de lugnt? och handla mat var min ide också för annars vet jag ju att frugan blir arg, om en kvinna inte får mat blir hon grinig och man vill ju inte ha en grinig kvinna så de gäller att hålla dom med mat !

s


lite fina grejer

sitter hemma å steker själv i mina mjukisar, vi åkte rätt tidigt från västerås och jag somnade nog fan direkt när vi satte oss i bilen så vaknade jag upp hemma som ett spöka trodde jag hade dött någonstanns :S ibland vaknar man ju upp utan att veta vart vem eller hur man är...

måndags skräp

skönt hemma klockan 8 idag. känns spännande hann med mkt idag, duscha äta och nu ligger jag i sängen och somnar när som hälst livet suger lixom eller om de e jobbet som suger ?

livet

nu drar jag mot helvetet igen, västerås here i come!

ryggen pajjar av våran nya säng alldesles för mkt, måste åka och köpa nya madrasser, men funderar på om de e 90 dagars öppet köp för att man ska kunna ligga in sängen. ? de vore ju trevligt för ryggen mår inte bra så ikväll så kommer vi lägga oss i gamla sängen igen, =D

....aaasss

kära bloggen jag har precis tagit viagra... vilken jävla resa!!!!!

argh

levande död i sängen, tror jag är sjuk kanske blir hemma en vecka. idag ska vi till ikea och titta runt lite på bäbisshit.
halsen är helt igensvullen tror jag svalt något konstigt =S var ju hos butcha igår så kanske var de, vi tittade på saw 7 de blir ju fan bara mer slakt för varje gång en film för byggarn de!

kvällsrunk

ligger i butchas lök soffa och bränner av ett par filmer nu ska vi kolla in nya sågen! mkt kött :S

biotajm haha

ja frugan å frulle vara på bio igår tittade på due date. snuskigt bra film! vi skulle sett the fuckers egentligen men de fanns inga bra platser så vi drog due date, skäggfarbrorn från baksmällan är ju kingen, så jävla sköna kommentarer hela tiden, var lite rädd att man inte skulle få höra någonting av filmen för de kom in ett gäng fjortispojkar som satt på samma rad som oss och dom brukar ju töntgarva ashögt bara för att vara värst, men de gick skapligt bra iaf. =)



idag vaknade man upp vid 7 sen låg jag kvar ett tag och försökte somna om som vanligt men de går aldrig, sen nyss här försökte jag väcka sandra men hon ville inte så jag gick upp och slängde mig i soffan.

MTV finns inte längre på tv i de analoga nätet :/

jackass flashback

vad hände med världen lixom, kollade på konferanceresor nyss, företaget iFORM var där och gjorde rätt för sig, men jag vet inte om vd´n var iform för att styra ett sånt företag? 120 panner på hängbröst... inte i sin ordning, men som han sa "vi är ju ett hälsoföretag så de blir väl några öl på resan här.."

quake

har börjat spela lite quake igen, kör alltid mot brunk annars e de inge kul =) så matcherna brukar ta slut efter 2 - 3 minuter sen kommer ett utlägg om hur dålig jag är på msn direkt efteråt och frågar vad jag vill bevis osv, sen i slutet skriver han alltid "aja vi lirar sen har lite annat att stå i" eller "ska dricka kaffe vi lirar sen fattar du!?" alltid kul när man vill bli på bra humör =DDDDDDDDD

hj'rta

helvete va fint å vara ledig en hel dag=) eller ledig och ledig ska dra å hjälpa en kille i en affär och sen dra å köpa grejer inför helgens bravader så man e ju aldrig ledig iaf, men ikväll hoppas jag på lite bio kanske?

håller även på att diska snyggt diskbänken från allt porslin allting är använt alla glas alla bestik alla grytor båda stekpannorna posten ligger i en hög innanför dörren mina kläder är på resten av golvet, de e bara för att man jobbar över så mkt hinner ju inte göra någonting här hemma så den här dagen man får ledigt går ju åt att fixa iordning de man stallt till med i veckan,


stackarn



helt sjuk människa! börjar gråta för de lilla :(

äntligen hemma

alla säger att man ska inte skriva om sitt jobb i bloggar och på facebook men vafan, jag hatar fan att jobba i västerås! mår inge bra där upp, vaknar varje morgon och får nästan hällre mer lust att skjuta mig själv än att åka till jobbet, ska de vara så?

hosthelvete

har hostat i helvetet i minst 2 månader nu, tror fan halsen pajjar snart, de känns som om de ligger någonting i halsen och drar, man vet ju tamejfan inte vad de e :S så jävla irriterande speciellt nu på kvällarna när man ligger i sängen och hostar hela tiden, blir alltid när jag ligger på rygg för då trycker halsen bak sig och så kliar de men om jag ligger med huvudet neråt så kliar de inte så ja kanske måste operera bort adamsäpplet

dp

skar till handen idag på jobbet, vred till kniven så de vart en liten reva mellan tummen och pekfingret så nu sitter jag med bandage


18 timmar sen

dags å dra till jobbet fy fan va trött jag är idag . :/ inte bra att vara lång ledig, man blir så seg första dagen på jobbet då. igår var de mys hela dagen såg 4 filmer, var bakis som ett djur, hade ont i huvudet hela dagen har knappt släppt till idag heller :/ får väl dra tabletter senare om de inte går över.

jag ska dra å pensla, ja flyter med känsla

asfasdf

varje tv kväll är som ett gisslandrama man tvingas se bonde söker färjan håkan ensam anka söker värdighet...

sekundärångest?

bakis som en griskulting idag, väntar på att min syster ska komma å hämta gammelsoffan sen ska jag nog dö i sängen resten av dagen och invänta livet som slavarbetare imorgon. :(

lixom



bah wow.
nyss kommit hem från systembolaget där jag har inhandlat brännvin ifallatt vi ska dricka den ikväll för att bli lite berusade!

stack in på ica också medans vi endå var där och köpte glass och godis så sandra har något att göra också, jag är en feeeeeeeeeeeeeder!!!

morgon mosig

lördag den 8 januari dagen man glömde att man skulle städa efter gårdagens bravader.
satt in soffan igårkväll så nu är de burkar och glas överallt.

nu ska jag lägga mig i L hörnet och bara luddra..

HIGH FIVE

sitter i dimman ser inte långt fram slash back= back som i bakåt=??

frulle e mode tror han fått i sig för mkt av sig för mkt av sin mammas gamle hembrände glögg ja blanda till en lagom till karln! NAJS! själv e jag lite najs själv! najs

klart å obetalt faktura nästa vecka

hej hej


så där ja, soffan redan inkrökad av 2 alkisar, sen har martina legat in divanen också =P


soffbygge

soffan hemkommen och jag är själv i vardagsrummet, med låten "inside of you" kollade nämligen på filmen dumpad som gick igår då kör dom den låten så jag tänkte att dra igång den och skruva ihop soffan kanske vore något? och nu sitter jag här 1 grogg i handen och mysbralla!


NAJS

wtf

what the fukk gör man vaken nu lixom? kört lite quake mot brunk sen hängt på fejkboken lite :P nu ska ja rulla in mot sänkhen!

ledig

känns som lördag idag, men så är de torsdag lixom, ledig hur länge som helst världen är min?

vart å inhandlat massa skit på ikea idag =) bland annat barngrejer och beställt ligg del till våran vagn inne på baby proffsen och så ett fint pinmguspjälsängsskydd =) även ny lampa  korgar osv, massa grejjer stor exklusiv klocka till köket =) fan knappt så helgen räcker till att montera ihop allting men de e kul att plocka ihop massa nytt skit =)



lilla pattklämmar dagen

jag fryser om mina fötter när jag ligger naken här i soffan med svettig pung,
de e så sjukt varmt på jobbet så dör nästan, jobbar utan tröja med uppvikta byxor så dom är som piratbrallor endå svettas man lixom, =S

nu ere helg! ledig tills måndag de e LG! riktigt fint ere...

kanske dra iväg på lite bio så här på lill lördagen!

skräp

vilket jävla runk väder.  livet i västerås suger när man måste åka emellan men de skulle suga enu hårdare att vara där, idag när vi åkte hem hade de skett en olycka men de släppte snabbt så vi var iväg efter 15 min igen skönt de åh slippa stå där ett tag speciellt sitta i den där bussen vi har den blir kall efter typ 15 - 20 min om man inte kör med den.

imorgon jobbar vi "kort" halv 7 till halv 4 sen e vi lediga torsdag fredag :P för vi har jobbat in måndag och idag från 4 timmar varje dag så de blir fint :P

annars är de lugnt i livet. händer inte så speciellt mkt,

gött

vart på krogenbesök i karlskoga hela natten precis hemkommen, testkörde gamle wican riktigt bra faktist ja tyckte tillochmed att de var kul även fast jag var nykter, bra och trevligt folk,=) var roligt med han som brännde runt på varenda kvinna, tog dom på baken så han fick runt 4 bitchslapar på kinden, han kallade kvinnorna hans "minitjockisar"

nyår

nya tag som alla säger, hoppas att de blir bättre än 2010 god fortsättning osv

sj är jag bakis fast jag knappt drack något igår, ska nog ta och pensionera mig från spriten ett tag.

annars blir de nog lugnt idag, ivanho drar väl igång här på tv snart så då ska jag stänga av tvn!

RSS 2.0