Emil svarar

Hej Emil! Jag undrar hur man blir bra på att kyssas.

Man kan kyssas på jättemånga olika sätt. Oftast har man öppen mun med tungan inblandad. Man kan börja med att pussas med läpparna och då öppna munnen lite för att se om den andra hänger på. Man kan också sticka ut tungspetsen jättelite och jätteförsiktigt mellan den andras läppar och se vad som händer. Öppnar den andra också munnen så har man munnarna mot varandra och låter tungorna mötas. Man brukar säga att tungan ska röra sig lite och mjukt – att man försiktigt smakar på varandra, i alla fall till en början!

Vad är hångel och hur hånglar man egentligen?

Hångel handlar om händer på varandras kroppar när man har kläder på sig. Det kan vara att man kramas tajt och att man är ”omslingrade” och smeker varandra. Ofta pussar och kysser man varandra.

Hur blir man bra på att hångla så man inte gör bort sig?

Med hångel är det som med annat: man måste prova på försiktigt och vänja sig och känna sig fram, för att sedan bli säkrare på det. Låt händerna gå på upptäcktsfärd på hans eller hennes kropp! Det är svårt att säga vad det är att ”vara bra” på att hångla. Människor är olika och gillar att göra på olika sätt och man kan känna olika vid olika tillfällen. Det viktiga är att man provar sig fram och känner in sig själv och den man hånglar med.

 

Hej! Hur hittar man in i tjejen om man ska ha sex?

Hej. Slidmynningen sitter ungefär där blygdläpparna möts nedtill. Men du ska inte bli orolig om du inte hittar. Ni är ju två om att ha sex och kan hjälpa varandra. Eftersom tjejen har haft sitt könsorgan hela livet så är hon förmodligen bättre på att hitta än du. Var inte rädd för att fråga.

Kommentarer
Postat av: Linda

Du borde starta en sexblogg istället :P haha

2009-11-26 @ 08:58:41
URL: http://lindanosscire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0